210 9516328   210 9570282   Σιβιτανίδου 6, Καλλιθέα   info@germanika-kallitheas.gr   Επισκεφθείτε μας στο Facebook

Δευτέρα - Παρασκευή. 10:00 - 13:00 και 18:00 - 22:00

Λίγα λόγια για μας

ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Το Γερμανικό Φροντιστήριο Καλλιθέας ιδρύθηκε το 1988 με στόχο την προώθηση της γερμανικής γλώσσας, της γερμανικής κουλτούρας και του γερμανικού πολιτισμού.

Πρώτο στην Καλλιθέα εξειδικεύθηκε στη διδασκαλία αποκλειστικά και μόνο της γερμανικής γλώσσας. Ο καιρός μας δικαίωσε. Οι συνεχείς επιτυχίες των μαθητών μας στα πιστοποιητικά του GOETHE INSTITUT, του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠΓ), στο ÖSD, στο TestDaF και στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ελληνικά και γερμανικά πανεπιστήμια το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Παρέχουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το Γερμανικό Φροντιστήριο Καλλιθέας πλεονεκτεί έναντι των υπολοίπων "συμβατικών" φροντιστηρίων ξένων γλωσσών:

  1. Οι ιδιοκτήτες του Γερμανικού Φροντιστηρίου Καλλιθέας είναι οι ίδιοι καθηγητές Γερμανικής Φιλολογίας με σπουδές στη Γερμανία και στην Ελλάδα και με πολυετή διδακτική πείρα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.
  2. Στο Γερμανικό Φροντιστήριο Καλλιθέας διδάσκουν μόνιμοι φιλόλογοι καθηγητές απόφοιτοι Γερμανικών και Ελληνικών Πανεπιστημίων, με μητρική  τη γερμανική γλώσσα.
  3. Η διδασκαλία βασίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών του Κοινοτικού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2. Τα τμήματα προετοιμασίας για τα πιστοποιητικά του Goethe Institut και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)  επιμελείται η καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας και Διευθύντρια Σπουδών κα Αδαμίδου Ευγενία.
  4. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σωστό διαχωρισμό των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες) και το γνωστικό τους επίπεδο. 
  5. Αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή τους μικρούς μας μαθητές και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό λόγο και στα πρώτα ακούσματα.
  6. Σημαντικό θεωρούμε την τακτική ενημέρωση των γονέων τόσο για τις επιδόσεις των μαθητών μας όσο και για τη φοίτησή τους.
  7. Λειτουργούν όλο το χρόνο τμήματα για στελέχη επιχειρήσεων ατομικά και ομαδικά.
Μοιραστείτε το


Copyright 2022 Γερμανικό Φροντιστήριο Καλλιθέας

Οι εικόνες προσφέρονται δωρεάν από το freepik