Skip to main content

  210 9516328   210 9570282   Σιβιτανίδου 6, Καλλιθέα   info@germanika-kallitheas.gr   Επισκεφθείτε μας στο Facebook

Δευτέρα - Παρασκευή. 10:00 - 13:00 και 18:00 - 22:00

Επιλογή Φροντιστήριου Γερμανικών

12 ΜΥΣΤΙΚΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 

Θέλετε να γίνετε γνώστες της Γερμανική Γλώσσας;;;;;;;

Θέλετε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας;;;;;;;

Θέλετε να κατοχυρώσετε πιστοποίηση Β2 για επαγγελματική αποκατάσταση;;;;; 

 

  1. …προτιμήστε Κέντρα Ξένων Γλωσσών όπου διδάσκεται αποκλειστικά και μόνο η γερμανική γλώσσα, γιατί είναι ειδικευμένα και προσφέρουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.
  2. …επιλέξτε ένα Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας που προσφέρει χωριστά προγράμματα για παιδιά, μαθητές και ενήλικους,καθένα με τα δικά του βιβλία, το δικό του ρυθμό και  την ξεχωριστή διδακτική μέθοδο.
  3. …επιλέξτε ένα τμήμα που σας βολεύει απόλυτα από πλευράς ωραρίουκαι μπορείτε να το παρακολουθήσετε απρόσκοπτα, χωρίς να κάνετε απουσίες – συνυπολογίζοντας και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας
  4. …βεβαιωθείτε ότι στο συγκεκριμένο Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας υπάρχει ποικιλία επιλογών τμημάτων, γιατί μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τμήμα στη μέση της χρονιάς.
  5. …φροντίστε το τμήμα που θα επιλέξετε να είναι κυρίως ομοιογενές, προϋπόθεση για να δουλέψει το τμήμα γρήγορα και αποδοτικά.
  6. …μη θελήσετε να εκμεταλλευθείτε «δωρεάν προσφορά μαθημάτων στη δεύτερη ξένη γλώσσα».Πρόκειται για αντιδεοντολογικές προσφορές χωρίς πρόγραμμα και τάξη, που θα σας κάνουν απλά να χάσετε χρόνο.
  7. …μην αναζητήσετε την «πηγή» της γερμανικής γλώσσας, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει. Επιλέξτε ένα Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας όπου θα νιώσετε από την πρώτη επαφή ότι σας αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα, σοβαρότητακαι διάθεση να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή διαδρομή.
  8. …μην εμπιστεύεστε μαγικές συνταγές και μεθόδους. Γιατί να βρεθείτε αιχμάλωτοι ενός πεπαλαιωμένου και αναποτελεσματικού συστήματος, όταν οι σύγχρονες επικοινωνιακές μέθοδοι βελτιώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς;
  9. …μην πιστέψετε «τρελά» ποσοστά επιτυχόντωντης τάξης του 90 ή 100%. Πρόκειται για διαφημιστικό τρικ για αφελείς.
  10. …μην υπολογίσετε μόνο τι θα πληρώσετε, αλλά και πως θα το πληρώσετε, κυρίως όμως τι θα πάρετε ως αντίτιμο.
  11. …μη βιαστείτε να βολευτείτε με κάποιο ιδιαίτερο μάθημα, γιατί, πέραν του ότι είναι κατά κανόνα ακριβότερο, του λείπει η ζωντάνια της ομάδας και η ακριβής τήρηση του προγράμματος διδασκαλίας. Ιδιαίτερα μαθήματα απαιτούνται μόνο για ιδιαίτερες περιπτώσεις.
  12. …ζητήστε πληροφορίες από ανθρώπους που μαθαίνουν ή έχουν μάθει κάπου γερμανικάκαι είναι ευχαριστημένοι. Η καλύτερη διαφήμιση για σοβαρά και καταξιωμένα Κέντρα Γερμανικής Γλώσσας είναι τα καλά λόγια των σπουδαστών τους για το σύστημα και τους καθηγητές τους.
Μοιραστείτε το


Επικαιρότητα